TRAINING
INTIMITEIT & SEKSUALITEITSpeelse
training die je laat nadenken

Over deze training

Gevoelens van ongemak rondom intimiteit en seksualiteit bij bewoners zijn voor iedereen herkenbaar. Het bespreekbaar maken hiervan is niet eenvoudig. 

In deze tweedaagse training gaan we hier samen mee aan de slag. 

 

Op de eerste dag ga je ervaren hoe het is om afhankelijk te zijn van zorgverleners. Wat doet dat met jou als mens? Wat gebeurt er als jouw regie stap voor stap overgenomen wordt? Samen met een coach worden de inzichten en ervaringen vertaald naar de dagelijkse zorgpraktijk. En vooral naar jou als persoon. Je wordt je nog bewuster van je eigen belevingswereld en die van bewoners in zorg.   

 

Op de tweede dag ga je samen met de trainers van Bloot aan het werk met de gevoelens van ongemak rondom intimiteit en seksualiteit. Deze jonge psychologen hebben zich hierin gespecialiseerd en gaan hierover graag in gesprek. Zij dagen je uit om je nog verder te verdiepen in de belevingswereld van bewoners. Het blijft voor iedereen moeilijk om hier ‘open en bloot’ over in gesprek te gaan. Het raakt ieders eigen emotionele wereld. Deze training is een veilige en inspirerende manier om hier samen mee aan de slag te gaan. 


Doel van de trainingen is het je kunnen verplaatsen in het gevoelsleven van bewoners waarbij ook intimiteit en seksualiteit er als normale menselijke behoeften zijn. Dit is zeker belangrijk als we ons beseffen dat de komende generatie ouderen de jongeren zijn uit de jaren ‘60. 
 

Bij De Keerzijde geloven wij dat juist het durven aangaan van moeilijke onderwerpen in een veilige omgeving iedereen sterker maakt. Dit kunnen waarmaken in co-creatie met andere ondernemers door middel van deze 2-daagse training stimuleert en versterkt ook ons. 

Voor wie

Deze trainingen worden op maat gemaakt naar gelang de aangemelde deelnemers. Geschikt voor alle medewerkers binnen een zorgorganisatie waaronder ook medewerkers facilitair/ondersteunende diensten en managers.

 

Wat vinden de deelnemers ervan?

“Ik heb hier voor mijzelf als mens (privé) veel aan en ook als professional.”

 

“Speelse vrolijke training die je laat nadenken.”

 

“Deze training had ik wel een paar jaar geleden willen hebben.”

 

“Deze training moet iedereen volgen, gaat zeker verschil maken op de vloer.”

 

“Na dag 1 al iets uitgeprobeerd m.b.t. vastgelopen communicatie met collega,  het effect was geweldig.”    

 

“Ik kan niet wachten er in mijn team mee aan de slag te gaan.”

 

Meer weten over de
TRAINING PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

 

Benieuwd hoe wij de training Persoonlijk Leiderschap in jouw organisatie zouden kunnen inzetten? Alle workshops, trainingen en trajecten zijn maatwerk en aanpasbaar aan jouw specifieke situatie.

 

We overleggen graag met je over de mogelijkheden!

 

Bel 0168- 456087 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor specifieke vragen bel 06- 15076672 

Naam is verplicht

Email of telefoonnummer is verplicht.

Invalid Input

Verplicht

Schrijf je in

We sturen maximaal 4 keer per jaar
een nieuwsbrief toe.