Ons team

Alle teamleden hebben ruime praktijkervaring in de zorg. 
Daarbij hebben de coaches een coachopleiding behaald en vele jaren ervaring met het ondersteunen van teams.

Niels Maljers

Coach


Waarom doe je wat je doet (voor De Keerzijde)?

Wat ik waardeer binnen De Keerzijde is dat er vanuit het gevoel gekeken wordt naar situaties. We praten vanuit het positieve. Vanuit het zoeken en herkennen naar mogelijkheden naar wat de medewerker bij zichzelf kan veranderen, zodat het voor haar en cliënt/bewoner een goed gevoel geeft.

 

Wat breng jij mee als coach?

Ik heb zelf meer dan 10 jaar werkervaring als begeleider op afdelingen en woongroepen met mijn beste intentie om de cliënt te versterken. Als acteur (binnen trainingen) ervoer ik al dat die beste intentie niet de beste aansluiting hoeft te hebben bij een cliënt of bewoner. Juist doordat ik op de afdeling gewerkt heb, herken ik de medewerker en de situatie. Binnen het theoretische gedeelte van een traject binnen De Keerzijde, bied ik ook altijd een ervaringsoefening aan die herkenbaar is met gedrag op de afdeling. Zodat de medewerker zich gesteund voelt en keuzes kan gaan maken. 

 

Naast training geven, waar houd je nog meer van?

Wat ik belangrijk vind is dat de training speels en gemakkelijk is. Dat er door middel van een grap of praktisch voorbeeld een situatie wordt verhelderd. Het liefste deel ik onze kennis met elkaar. We weten zoveel en kunnen zoveel van elkaar leren.

"Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken."

 

- Confucius -