ONZE SUPPORT

De Keerzijde sponsort bedrijven en organisaties waar zij passie, liefde voor het vak en doorzettingsvermogen ontmoet.

Op dit moment sponsort De Keerzijde:

Constru Casa, Guatemala

Constru Casa is een organisatie zonder winstoogmerk en streeft ernaar om de leefomstandigheden te verbeteren van de meest arme gezinnen in Guatemala, één van de armste landen in Centraal Amerika. Constru Casa doet dit door middel van het bouwen van huizen en het bieden van een gericht trainingsprogramma, maar ook door bredere ondersteuning te bieden in de vorm van onderwijs- en gezondheidsprojecten, die de ontwikkeling van de gemeenschap bevorderen. Hierin zijn de bewoners zeer actief betrokken en bouwen zij mee aan hun eigen huis. Alleen door de inkomsten van donateurs en de inzet van enthousiaste vrijwilligers is het mogelijk deze mensen aan een betere toekomst te helpen.

Stichting Constru Casa, p/a Rijsterborgherweg 20F28, 7412 VA Deventer. www.construcasa.org

Nederlands Drukkerijmuseum, Etten- Leur

Leeuwerik 8, 4872 PH Etten- Leur, www.nederlandsdrukkerijmuseum.eu

Liefde voor het vak en de fantastische gastvrijheid maken dat een ieder zich in dit museum van harte welkom voelt. Kinderen worden overal bij betrokken en aan het werk gezet. Zeer inspirerend voor jong en oud.

Stichting Dier en Project, Nispen

Dennestraat 9, 4709 PR Nispen, www.dierenproject.nl

Het grote hart voor dieren met een afschuwelijk verleden is hier enorm. Ondanks dat het vaak onmogelijk lijkt om weer een goede opvangplek te vinden, lukt het door het ongelofelijke doorzettingsvermogen vaker wel dan niet. De strijd tegen onrechtvaardigheid wordt hier dagelijks gestreden waarvoor zij veel respect verdienen.

Stichting Kinderspeeltuin Zevenbergschen Hoek

Schrepel 2, 4765 DL Zevenbergschen Hoek, www.kinderspeeltuin.com

Deze groep vrijwilligers heeft gezorgd voor de  aanleg van een nieuwe speeltuin in hun dorp. Dit kon alleen door het gezamenlijke enthousiasme en een flinke dosis doorzettingsvermogen. Nu is het een speeltuin die vanuit de gehele Gemeente Moerdijk met veel plezier bezocht wordt, zowel door kinderen als door volwassenen.

O.K.K. Fanfareorkest Zevenbergschen Hoek

Zevenbergschen Hoek, www.fanfareokk.nl

Bij deze fanfare wordt nationaal op hoog niveau muziek gespeeld. Binnen de organisatie is er veel aandacht en ondersteuning voor jongeren zodat ook zij zich hier thuis voelen en nieuwe instroom plaatsvindt.

De Keerzijde BV is onderdeel van Holding DK Zevenbergen, KVK nr. 58262652